Over Techlife Engineering

Techlife Engineering: Uw partner in technische projecten.

Uw grenzen verleggen, dat kan.

In de huidige tijd, waarin techniek nooit stil mag staan, verbindt Techlife Engineering projecten, innovatie en professionals met elkaar. Samen met onze technische partners behalen wij meer efficiency, innovatie en rendement uit technische vraagstukken.

Techlife Engineering is een full service projectenbureau volledig gespecialiseerd in de techniek.

Vanuit onze jarenlange ervaring in de techniek  ondersteunen en begeleiden wij multidisciplinaire projecten.

Sinds  1998 acteren wij op landelijk niveau met verschillende vestigingen in het land. Techlife Engineering staat voor kwaliteit, rendement en ontzorging.  Vanuit onze ervaring werken wij in meerdere branches in de techniek, o.a. in:

Kwaliteit van onze professionals

Vanuit onze jarenlange ervaring met onze partners binden wij onze professionals aan ons door uitdagende en ambitieuze projecten met hen te realiseren. Onze medewerkers worden vooraf getoetst op bekwaamheid in hun vakgebied, maar wij kijken ook of de persoonlijkheid past bij het betreffende project. Techlife Engineering bewaakt gedurende de projecten altijd de kwaliteit van de professionals door middel van begeleiding in kennis en kunde en stimuleert zeer zeker ook de ambitie en groeipotentie van onze medewerkers.