Vacaturebank

Vacature Sales Manager

Een gedreven netwerker die deuren kan openen, contacten kan onderhouden en zo voor verdere groei kan zorgen en een stevig commercieel fundament neer kan zetten. Actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten en deze planmatig te benaderen. Aanbieden van aanvullende services aan bestaande klanten. Herkennen van klantbehoefte: proactieve sparringpartner.


Vacature Servicetechnicus Elektrotechniek Infra

Bij de organisatie kan het voorkomen dat je net een slagboominstallatie van een brug aan het controleren bent op slijtage, als je plotseling wordt weggeroepen: er is een storing aan de verlichtingsinstallatie in een tunnel in jouw regio. Dat betekent: direct erheen met je serviceauto, de oorzaak boven water krijgen en zorgen dat de installatie zo snel mogelijk weer werkt. Terwijl je voortdurend je eigen veiligheid en die van anderen in de gaten houdt – en je hoofd koel.


Vacature Onderhoudstechnicus

Als onderhoudstechnicus ben je gericht op het inbedrijfstellen, inregelen en onderhouden van meet- en regeltechnische installatie met toepassing van de verschillende besturingstechnieken voor onze industriële klanten. Geen dag is hetzelfde en dat is ook wat je leuk vindt want je werkt aan uiteenlopende projecten die wisselend van duur zijn. Naast de techniek zitten er ook administratieve en commerciële aspecten aan de functie. Een functie waar je met veel verschillende zaken en aspecten te maken krijgt. Maar wat doe je dan allemaal?


Vacature Mechanisch Uitvoerder

Geen dag is hetzelfde als je Mechanisch Uitvoerder bent bij de organisatie ben jij ervoor zorgt dat het echte werk ook werkelijk gedaan wordt. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van een aantal verschillende projecten waarbij je actief bent op locatie bij een van onze industriële klanten. De grootte van je team vakmensen ligt logischerwijs aan de grote van het project. Je bepaalt eventueel in overleg met de direct leidinggevende hoeveel mensen dagelijks op het project worden ingezet.


Vacature Senior Beheertechnicus

Als senior beheertechnicus bij de organisatie heb je een grote verantwoordelijkheid. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het onderhouden en bedienen van de primaire energiestromen bij onze klanten. Hierbij moet je onder meer denken aan HVAC en koeling. Binnen het team ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, inspecties en (het reduceren van) correctief onderhoud. Als de tijd het toelaat Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen.


Vacature PLC Software Engineer (starter)

De afdeling Electrical systems en Software ontwerpt besturingen voor een grote variatie aan mechatronische systemen en producten. De expertise ligt op het vlak van motion, data acquisitie, machinebesturingen, embedded systemen en sensor technologie. De interfaces tussen mechanica en electro naar de software spelen een belangrijke rol. Je komt dus te werken binnen een multidisciplinar team.


Vacature (Lead) System Engineer

Design systems to market demands; Contribute to the realization of extensive quotations for international customers; Advise on the development of Saab products, process improvements and technical capabilities in commercial projects; Work on the protection of the system against intruders; Implement changes into the total system;


Vacature Software Engineer

You are responsible for the design, architecture, development, documentation and integration of software solutions, as part of a small, multidisciplinary team of engineering professionals. Our software and its development process is customer-value driven, to supply internationally 24/7 operated products that provide safety, efficiency and security.


Vacature Test Engineer

Write & execute test plans, test cases and report the test results to advise on release of the control software to the field. Communicate with stakeholders.
Gather and understand system knowledge. Perform manual testing and automate the tests if possible. Report and analyze defects via the configuration management system (MKS).


Vacature Werkvoorbereider / Projectengineer

Het voorbereiden en begeleiden van projecten voor wat betreft de complete fabricage. Je bent de schakel tussen engineerings- en fabricageafdeling. Waarbij de volgende inhoud onderdeel is van je werk: Uitvoeren van de werkvoorbereiding, inclusief eventuele tekenwerkzaamheden; Verzorgen en bewaken van projectgerichte inkopen en uitbestedingen; Chef werkplaats en vaklieden ondersteunen op technisch gebied;


1 2 3 7