Vacature Onderhoudstechnicus

Functieomschrijving:

Als onderhoudstechnicus ben je gericht op het inbedrijfstellen, inregelen en onderhouden van meet- en regeltechnische installatie met toepassing van de verschillende besturingstechnieken voor onze industriële klanten. Geen dag is hetzelfde en dat is ook wat je leuk vindt want  je werkt aan uiteenlopende projecten die wisselend van duur zijn. Naast de techniek zitten er ook administratieve en commerciële aspecten aan de functie. Een functie waar je met veel verschillende zaken en aspecten te maken krijgt. Maar wat doe je dan allemaal?

Testen controleren en opleveren van alle voorkomende installaties. Panelen, besturingskasten en voedingsverdeelsystemen aan de hand van het ontwerp bestek en tekeningen binnen de afgesproken tijd realiseren. Functioneel testen van de installatie en aanleveren van technische informatie door het vastleggen van revisiegegevens op tekening.

Functie-eisen:

Je hebt enkele jaren werkervaring en minimaal een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek niveau 4 en aanvullende opleidingen op het gebied van proces-, besturings-, M&R- of energietechniek gevolgd. Glasvezeltechniek is een must.  

Competenties:

  • Stressbestendig
  • Klantvriendelijk
  • Flexibel
  • Leergierig

 

solliciteer

Solliciteren:

Achternaam*

Tussenvoegsel

Voornaam*

Titel

Geslacht*

Geboortedatum*

E-mail adres*

Bijlagen

CV*

Motivatie

*Deze velden zijn verplicht