Vacature Senior Beheertechnicus

Functieomschrijving:                             

Als senior beheertechnicus bij de organisatie heb je een grote verantwoordelijkheid. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het onderhouden en bedienen van de primaire energiestromen bij onze klanten. Hierbij moet je onder meer denken aan HVAC en koeling. Binnen het team ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, inspecties en (het reduceren van) correctief onderhoud. Als de tijd het toelaat Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je zorgt voor een goede voorbereiding van de uit te voeren werkzaamheden en zorgt voor alle benodigde materialen en voorwaarden. Dankzij een goed uitgekiende planning en je motiverende en stimulerende houding weet je het maximale uit het team te halen. In hectische omstandigheden stel je de planning bij en weet je altijd het hoofd koel te houden. Het uitvoeren van storingsanalyses is onderdeel van je rol, net zo als het continu bezig zijn met zoeken naar verbetermogelijkheden. Samen met het team streef je er naar bedrijfszekerheid en duurzaamheid naar een top niveau te tillen, uiteraard wel op een veilige en verantwoorde wijze.

Met jouw commerciële inzicht herken je kansen en mogelijkheden en weet je deze ook te benutten. Je bent scherp op de hoeveelheid uren die je in de onderhoudswerkzaamheden stopt en zoekt daarbij altijd naar mogelijkheden om het werk slimmer en efficiënter uit te voeren. 

Functie-eisen:

Je beschikt over de benodigde diploma’s op MBO-niveau (algemene operationele technieken of onderhoudstechnologie) en je hebt bij voorkeur aanvullende cursussen gevolgd zoals F-gassen, koudetechniek, KLI-C of regeltechniek klimaat in installaties. Je hebt ervaring met onderhoud in HVAC en koeltechniek aan gebouw gebonden installaties op een industriële plant.  Communicatief ben je zeer vaardig, plannen en organiseren is jouw tweede natuur. In hectische omstandigheden stel je de planning bij en weet je altijd het overzicht te houden. Ben je daarnaast flexibel, klantgericht, analytisch en beschik je over een goed commercieel inzicht? Dan heb je alles in huis voor deze functie!  

Competenties:

  • Communicatieve vaardigheden
  • Financieel bewustzijn
  • Klantgericht
  • Plannen en organiseren
  • Verantwoordelijkheid
  • Teamspeler

 

solliciteer

Solliciteren:

Achternaam*

Tussenvoegsel

Voornaam*

Titel

Geslacht*

Geboortedatum*

E-mail adres*

Bijlagen

CV*

Motivatie

*Deze velden zijn verplicht