Vacature Servicetechnicus Elektrotechniek Infra

Functieomschrijving

Bij de organisatie  kan het voorkomen dat je net een slagboominstallatie van een brug aan het controleren bent op slijtage, als je plotseling wordt weggeroepen: er is een storing aan de verlichtingsinstallatie in een tunnel in jouw regio. Dat betekent: direct erheen met je serviceauto, de oorzaak boven water krijgen en zorgen dat de installatie zo snel mogelijk weer werkt. Terwijl je voortdurend je eigen veiligheid en die van anderen in de gaten houdt – en je hoofd koel.

Het werk van een servicetechnicus bij de organisatie is geen dag hetzelfde. Als technisch allrounder rijd je de hele regio door voor gepland onderhoud, of het oplossen van acute storingen aan complexe installaties. Naast het voorbeeld hierboven, kunnen dat ook storingen of onderhoud zijn aan installaties in de utiliteit of industrie. Onderhoud pleeg je alleen of met zijn tweeën: bij storingen roep je soms de hulp in van collega’s of andere specialisten. Het is een echte ‘groeifunctie’: je kennis, ervaring en zelfvertrouwen nemen met de dag toe. De organisatie ondersteunt je daarbij met volop interne trainingsmogelijkheden.

Functie-eisen:

Voor de functie van Servicetechnicus bij de organisatie  zijn wij op zoek naar een kandidaat met een afgeronde elektrotechnische opleiding op MBO-niveau (bij voorkeur niveau-4). Met 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie ben je in staat om zelfstandig je werk uit te kunnen voeren.  Je beschikt over de NEN-3140 certificering en je hebt je basisveiligheid VCA. Kennis van PLC dan wel SCADA-techniek zorgt er voor dat je de storingen uit kunt lezen. Heb je kennis van de Inframarkt? Dan is dat een pré.

Vanwege de locaties van onze projecten genieten kandidaten woonachtig in de regio Zeeland of Zuidwest-Brabant de voorkeur.

Competenties:

  • Enthousiast
  • Klantvriendelijk
  • Flexibel en leergierig
  • Vakkundigheid
solliciteer

Solliciteren:

Achternaam*

Tussenvoegsel

Voornaam*

Titel

Geslacht*

Geboortedatum*

E-mail adres*

Bijlagen

CV*

Motivatie

*Deze velden zijn verplicht