Vacature Senior Technisch Project Manager

Functie Inhoud

Als Senior Technisch Project Manager ben jij verantwoordelijk voor het opstarten, ontwerpen en uitvoeren van investeringsprojecten. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor het succesvol begeleiden van de engineering fase en het leiden van multidisciplinaire projecten. Hierbij draag je er zorg voor dat deze projecten voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, performance, kwaliteit, budget en planning. Hierbij kun je denken aan nieuwe lijnen, fabrieksuitbreidingen, procesoptimalisaties etc. Als Senior Technisch Project Manager houd je de geldende eisen op het gebied van kwaliteit als leidraad (hierbij kun je denken aan FSSC22000, ISO 14001, GMP, EHEDG etc.). In een project werk je nauw samen met de Plant Manager, de Technische Dienst, Productie en Technologie en zorg je ervoor dat medewerkers worden betrokken in het proces. Daarnaast stem je met de Technical Projects organisatie maandelijks af hoe de vordering van je projecten gaat en houd je de verbanden tussen de fabrieken nauwlettend in de gaten. Door middel van het delen van best practices en het afstemmen van je projecten op de overall strategie draag je bij aan de resultaten en efficiëntie van het Technical Projects team en de Business group. In deze rol ben je een volwaardig sparring partner voor je interne stakeholders en deel je je expertise om de organisatie verder te optimaliseren. Hierbij fungeer je als eerste aanspreekpunt op het gebied van technologische investeringen en de bijbehorende budgeten. Als Senior Technisch Project Manager maak je onderdeel uit van de afdeling Technical Projects (12 FTE) en rapporteer je aan de Manager Technical Projects.

Functie Eisen

  • Afgeronde HBO opleiding bij voorkeur werktuigbouwkunde met affiniteit voor automatisering, of opleidingen richting technische bedrijfskunde en aanverwante studies etc.
  • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol binnen de Food/Pharma/Chemie.
  • Kennis en ervaring met kwaliteitssystemen zoals: FSSC 22000, BRC/IFS, ISO 14001, GMP, EHEDG etc.
  • Ruime ervaring met investeringsprojecten met een budget van 10k tot enkele miljoenen.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in Nederlands als Engels op verschillende niveaus binnen de organisatie.
  • Resultaatgericht, proactief, overtuigend, zelfstandig en helicopterview.
  • Bereid om te reizen naar productielocaties.
solliciteer

Solliciteren:

Achternaam*

Tussenvoegsel

Voornaam*

Titel

Geslacht*

Geboortedatum*

E-mail adres*

Bijlagen

CV*

Motivatie

*Deze velden zijn verplicht